- Drukwerk

Drukwerk

Raakt nooit uit de mode

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen eisen en voorkeuren wat drukwerk betreft. Daarom biedt Pro-mailing voor ieder wat wils. Onze jarenlange ervaring in de sector en onafhankelijke serivce zorgen ervoor dat wij jou drukwerk op maat kunnen aanbieden.

We werken samen met tal van Belgische drukkerijen waardoor we je steeds de interessantste tarieven aanbieden. Of het nu gaat om posters, flyers, folders of zelfs spandoeken en wagenbelettering.

 

Prijsaanvraag

Hoe gaan we te werk?

1
Verkennend gesprek

Bij Pro-mailing houden we van een klantspecifieke aanpak. Daarom komen we maar al te graag bij je langs voor een verkennend gesprek om jouw project te bespreken.

2
Proefdruk of aanlevering

Koos jij voor het grafisch ontwerp ook voor ons? Dan dien je eerst jouw proefdruk goed te keuren alvorens we in druk gaan. Heb je al een ontwerp drukklaar? Dan bezorg je ons een drukklare PDF per mail.

3
Drukwerk inplannen

Je hebt jouw drukklaar bestand aangeleverd of goedgekeurd? Dan hoef je je geen zorgen meer te maken. Wij zorgen voor een correcte druk, verpakking en levering bij bpost.

4
Bezorging extra's

Jouw drukwerk is ingepland en staat klaar om uitgezonden te worden. Wij bezorgen je altijd minimum 100 extra's voor jezelf. Zo kan je jouw drukwerk ook persoonlijk uitdelen aan klanten of medewerkers.

Onze klantvriendelijke ondersteuning

HELEMAAL VOOR JOU
Vlotte opvolging van jouw maling
Eén vaste contactpersoon voor jouw dossier
Je ontvangt van ons een factuur na de bedeling (wij vragen geen voorschotten)

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Interesse in onze diensten?

LAAT HET ONS WETEN!

Ben je klaar om maximaal resultaat te halen uit je boodschap?
Of heb je nog vragen over onze producten en tools?
Wij helpen je graag.

Prijsaanvraag Contacteer ons